Raiffeisen evolution

Vállalatunk 2003-ban azzal a világos célkitűzéssel került megalapításra, hogy magas minőségi színvonalú irodai és kereskedelmi ingatlanokat fejlesszen és értékesítsen Ausztriában és Kelet-Európában. Erős hátterünket a támogatást nyújtó részvényeseink jelentik. A Raiffeisen Holding NÖ-Wien, a STRABAG és az UNIQUA Österreich Versicherungen AG egyenként 20%-os, míg a Raiffeisen Zentralbank Oesterreich (RZB) 40 %-os üzletrésszel rendelkezik. Vállalatunk szolgáltatásai a hagyományos projektfejlesztéstől a projekt kivitelezéséig, az építésvezetésig és –lebonyolításig, valamint ingatlanok bérbe adásáig és értékesítéséig terjednek. A Raiffeisen evolution, mint fővállalkozó, megalapítása óta számos projektet hajtott végre közbeszerzési szerződések alapján.

103 alkalmazott és központi piacainkon szerzett sokéves tapasztalat képezi sikeres működésünk szilárd alapját. Az elmúlt néhány év során vezető ingatlanpiaci vállalatot hoztunk létre Ausztriában és Kelet-Európában. Erre a fejlődésre nagyon büszkék vagyunk és folytatjuk az ezzel kapcsolatos munkát annak érdekében, hogy még erősebbé váljunk a piacokon.

Nevünk egyértelműen az ingatlanpiacok jövőbeli fejlesztéseit fémjelzi. Intenzíven foglalkozunk a trendekkel és az új technológiákkal annak érdekében, hogy modern és fenntartható épületeket hozzunk létre. Folyamatosan előre tekintünk annak érdekében, hogy a befektetők számára komfortérzést biztosító ingatlanokat és sok generációt kiszolgáló értéket hozzunk létre. Valamennyi projektfejlesztésünk középpontjában az ember áll.

Hazai és külföldi fejlesztéseink megfelelnek az Österreichische Gesellschaft für Nachhaltige Immobilienwirtschaft /Osztrák Társaság a Fenntartható Ingatlangazdálkodásért/ (ÖGNI) és a Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen /Német Társaság a Fenntartható Építkezésért/ (DGNB) szigorú irányelveinek. Ezen know-how vállalatunknál történő alkalmazása érdekében 2010-től kollegákat képezünk ki ÖGNI-auditorrá, akik irányítják és ellenőrzik a belső tanúsítási folyamatot és szükség esetén a projekt-fejlesztésre vonatkozó optimalizálási javaslatokat dolgoznak ki.

„A jövőnek fejlesztünk” megfogalmazású mottónk úgy értelmezhető, mint „az újítások iránti nyitottságra van szüksége annak, aki a jövőt kívánja alakítani.” Ezt a kihívást naponta vállaljuk annak érdekében, hogy a befektetők igényeinek megfelelő, gazdaságos, felhasználóbarát lakó- és kereskedelmi ingatlanokat fejlesszünk és hozzunk létre.

Ötleteket valósítunk meg. A jövőnek fejlesztünk.

Ugrás az oldal tetejére